PASSA I CONTA és un projecte que pretén treballar la inclusió social a través de les Arts Escèniques.

La professional Andrea Ríos ha treballat un total de 10 sessions amb dos col·lectius, un d’infants amb el Car de la Comunitat Valenciana a través de Save the Children i altre grup de dones migrants de l’Associació València Acull.

Amb el resultat d’estes sessions es pretenia extraure els sentiments amagats a través de la dansa, pel que s’han extret unes precioses coreografies que s’han interpretat en la Gala.

En els cas de València Acull, hem tingut l’honor de que Patri, Lolin i Pilar ens representaren la coreografia de les adultes, acompanyades de la narració de Laia Serna.

I en el cas dels xiquets i xiquetes del Car de la Comunitat Valenciana s’ha interpretat la coreografia resultant per la seua professora i ells han estat presents en l’escenari a través d’un vídeo on pareixien parts del cos dels infants.

Introducció al projecte

Dansateràpia? L’art teràpia és una professió basada en les aplicacions psicoterapèutiques del procés artístic i en la importància de la relació entre persona usuària i l’art terapeuta.

Objectius i metodologia↗

«Passa i conta » és un projecte plenament participatiu, dinàmic i interdisciplinari. Un dels seus principals objectius és atorgar visibilitat a les persones que formen part dels col·lectius migrants.

Participants i col·laboració↗

Treballem, en aquesta primera edició del projecte, amb València Acull i Save the children. Amb el suport de la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València.

Coreografia de Patri, Lolín i Pilar

Gala presentació «Passa i conta»

Coreografia dels xiquets i les xiquetes del CAR Mislata